Bel ons voor advies +32 3 866 23 30

Deskundig lichtadvies

Het gevoel van “thuis” heeft alles te maken met sfeer en gezelligheid waarbij met ons overwegend somber klimaat verlichting in en rond Uw woning een belangrijke rol speelt.

Gebruik maken van verschillende op elkaar afgestemde lichtbronnen per leefruimte is noodzakelijk.

Om in de stroom van ideeën en stijlen het overzicht te bewaren kan U beroep doen op één van onze adviseurs.

 

HOE WERKT HET ?

 

BIJ U THUIS : enkel voor woningen met bestaande lichtpunten

Stuur een mail naar info@lichtweb.be met volgende gegevens :

Uw contactgegevens, naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres

Vermeld : graag afspraak voor een thuisadvies

Onze adviseur neemt binnen 3 werkdagen contact om een afspraak te maken waar en wanneer het advies zal doorgaan. Een thuisadvies kost €100 inclusief btw. De verplaatsing is gratis indien de afstand bepaald door GPS maximum 10 kilometer is tussen Lichtweb en de door U opgegeven locatie, voor elke bijkomende kilometer wordt €1 inclusief btw aangerekend.

Op de dag van het thuisbezoek zal onze adviseur ter plaatse de vergoeding voor het thuisbezoek in ontvangst nemen door middel van een mobiele betaalterminal. Opgelet! Enkel bancontact. Na ontvangst van de vergoeding voor het thuisbezoek en eventuele verplaatsingskosten zal hij U twee aankoopbonnen van €50 overhandigen. De aankoopbonnen staan los van de verplaatsingskosten en kunnen samen nooit meer dan €100 zijn. Elke aankoopbon van €50 is enkel en alleen geldig bij aankoop van minstens €1000 verlichting binnen een periode van maximum 1 jaar, indien het aankoop bedrag lager is dan €1000 per aankoopbon kan de aankoopbon niet gerecupereerd worden. 

Naar aanleiding van dit thuisbezoek werkt onze adviseur een vrijblijvend voorstel met bijhorende offerte uit die U naar keuze binnen een afgesproken termijn per mail bezorgd wordt of in onze toonzaal Lichtforum - Rijksweg67a - 2870 Puurs kan komen bespreken na afspraak. Al Uw gegevens vallen onder ons privacy beleid.