Bel ons voor advies +32 483 24 69 01

Over lichtweb

Lichtweb.be dé online speciaalzaak voor actuele verlichting en lampen.

Onze toonzaal Lichtforum te Puurs staat reeds 3 decennia lang synoniem voor een zeer uitgebreid aanbod hedendaagse verlichting en wordt in de provincie Antwerpen en ver daarbuiten erkend als specialist op gebied van binnen- en buitenverlichting voor elke toepassing. Om ons aanbod verlichting 24/24 en 7/7 toegankelijk te maken buiten de traditionele openingsuren van onze  toonzaal is de web shop lichtweb.be ontstaan.       

Onze design collecties tonen ongecompliceerde ontwerpen met net dat tikje eigenzinnigheid wat niet onopgemerkt blijft. De eigentijdse en klassieke collecties tonen armaturen waarbij duurzaamheid en tijdloosheid sleutelwoorden zijn, ze brengen evenwicht maar ook persoonlijkheid in je interieur of tuin.

Wij besteden veel aandacht en zorg aan de samenstelling en voorstelling van onze collecties waarbij prijs, kwaliteit en diversiteit een belangrijke rol speelt. Ons doel is U als klant een aangename ontspannen koopervaring te bezorgen. Dit zowel online als in onze toonzaal.

Online maakt onze kolom Mix & Match het mogelijk vlug en accuraat met één vingerklik tussen de artikels onderling de perfecte combinaties te maken. 

Liever persoonlijk deskundig advies? Ook deze optie is aanwezig en om het helemaal af te maken staat onze eigen geregistreerde plaatsingsdienst ter beschikking om alles correct en professioneel te plaatsen.

Kortom service, kwaliteit, diversiteit, en jarenlange ervaring aan scherpe prijzen. 

Welkom bij lichtweb.be!