Bel ons voor advies +32 483 24 69 01

Over verzenden

Gratis verzending in België, Nederland en Luxemburg voor bestellingen vanaf  €1000, beneden €1000 zullen er €8 verzendkosten aangerekend worden tijdens het bestelproces.

Indien niet anders vermeld bij de bevestiging van Uw bestelling wordt het pakket binnen 2-5 werkdagen geleverd. De levertermijn gaat pas in na betaling van de door ons bevestigde bestelling.

De levering van Uw bestelling gebeurt in de Benelux op het door U opgegeven adres, ben je niet aanwezig dan laat de postbode een berichtje achter met het adres van het dichtstbijzijnde postpunt of postkantoor waar je uw pakket kan gaan afhalen. Bij verzending naar Nederland onder de €100 gebeuren de leveringen in een afhaalpunt.

Indien het pakket door zijn gewicht of afmeting niet per post kan verstuurd worden gebeurt de levering via GLS, de koerier zal je een mail sturen met informatie over uw pakket samen met een link waar je eventueel nog voor de eerste leveringspoging uit tal van leveringsopties kan kiezen, één van de mogelijkheden is levering in een GLS-Parcelshop of Postpunt dicht bij jouw in de buurt. De opties kan je via de bijgevoegde link raadplegen en eventueel aanpassen, registreren hoeft niet, snel en eenvoudig !  

Een intracommunautaire zending wordt enkel op het facturatieadres geleverd.

Wij leveren enkel in de Benelux.