Bel ons voor advies +32 3 866 23 30

Zicht Gordijnen & Blinds

Maak uw interieur compleet

 Niet alleen verlichting en decoratie zorgen voor sfeer en gezelligheid in uw woning, ook raamdecoratie draagt hier enorm aan bij. Gordijnen & Blinds geven een gevoel van warmte en privacy. Bovendien doen ze ook wonderen voor uw akoestiek.

Zicht Gordijnen & Blinds biedt een uitgebreid gamma aan kwalitatieve raamdecoratie, die op maat vervaardigd wordt voor elke klant. Een greep uit het aanbod: rolgordijnen, overgordijnen, aluminium en houten jaloezieën, vouwgordijnen, duorolgordijnen, shutters, …

Klanten worden er begeleid van A tot Z: er wordt geluisterd naar de noden, wensen en het budget. De opmeting en het advies gebeuren bij de klant thuis. Zo bent u verzekerd van een feilloos resultaat. Voor het plaatsen van de producten kunnen klanten beroep doen op de eigen professionele plaatsingsdienst van Zicht Gordijnen & Blinds.

Een totaalproject of een klein project? Zicht geeft advies voor elk type woning. Zowel voor de residentiële als de projectmarkt. Bovendien kan u er ook terecht met uw bouwplannen. Zo kan u uw raamdecoratie budgetteren of weet u welke bekabeling u moet voorzien voor elektrische raamdecoratie.

Bezoek de website van Zicht Gordijnen & Blinds. >> www.zicht.org